Jak hromadně vkládat záznamy do šanonu

Změněno dne Mon, 13 Jun 2022 v 04:14 PM

V mnoha případech nastává situace, kdy je potřeba více zaměstnancům vložit stejný záznam do šanonu. Například záznam o školení, nebo o předání stejného pracovního oblečení. Aby člověk nemusel každému zaměstnanci vkládat záznam jednotlivě, tak může použít možnost hromadného vkládání záznamů.


Klikněte v menu na levé straně na kategorii Zaměstnanci a následně označte ty zaměstnance, kterým chcete hromadně vložit záznam. Jakmile je označíte, tak se vám zaktivuje tlačítko Vytvořit dokument



V dalším kroku vás program vyzve k výběru šanonu, do kterého chcete záznamy vložit. Po výběru šanonu zvolte možnost Pokračovat


Poté se zobrazí detail formuláře, kde v horní sekci s názvem Hromadný záznam je přehled všech zaměstnanců, kterým záznam do šanonu vkládáte. 


Protože je tvorba šanonů velmi variabilní a je jen na vás a vaší fantazii, jaká data v šanonu budete chtít evidovat, tak může nastat situace, kdy budete mít v šanonu více polí pro výběr osoby (u školení např. školený zaměstnanec a školitel). Proto je důležité zvolit to pole, do kterého se má zaměstnanec doplnit. 


Dále už postupujete běžným způsobem, kdy ve formuláři vyplníte jednotlivá pole pro záznamy a kliknete na volbu Uložit


Po uložení se v šanonu pro každého zaměstnance vytvoří jeden záznam s vyplněnými údaji. 




Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit