Statistika – denní přehled

Změněno dne Tue, 14 Dec 2021 v 12:50 PM

Přehledy za různé období v rámci měsíce si můžete zobrazit v „Denním přehledu.“

V menu na levé straně zvolte sekci Výkazy,

poté vpravo nahoře klikněte na volbu Denní přehled.

Ve filtru na pravé straně můžete zvolit období. Maximální rozsah datumů, které je možné nastavit, je jeden rok (Pozn.: Při nastavení maximálního rozsahu datumů a přehledu většího počtu zaměstnanců v řádu stovek, se jedná o výpočetně náročnější operaci, která může chvíli trvat). Dále můžete nastavit konkrétní provoz nebo přehled všech provozů. Pod tímto základním filtrem máte tři sekce ze kterých můžete volit hodnoty, které chcete zobrazit ve výstupu. U první sekce Zaměstnanec si můžete naklikat, které hodnoty z karty zaměstnance, chcete v jednolivých sloupcích na výstupu zobrazovat. Hodnoty Sumy a příplatky jsou systémové věci, které program počítá. Některé výpočty jsou závislé na nastavení pracovní skupiny. Další sekce je Výjimky, která obsahuje jednak všechny systémové výjimky a také Vámi vytvořené vlastní výjimky.

Zaklikané hodnoty se Vám zobrazí jako výstup hned vedle filtru na levé straně.

Ve výstupu se Vám zobrazí seznam všech zaměstnanců dle Vámi zvoleného provozu. Pokud zaměstnanec neměl v daném období v měsíčním výkazu žádné hodnoty, které požadujete, tak se tyto údaje zobrazí s nulovou hodnotou. V případě, že máte v sekci Zaměstnanec zaklikané nějaké hodnoty a na kartě zaměstnance tyto hodnoty, nemáte vyplněné, tak ve výstupu budou prázdné sloupce. Když chcete zobrazovat informace jen u zaměstnanců, kteří měli v daném období ve výkazu nějaký záznam, případně hodnotu, tak ve filtru zvolte možnost Pouze nenulové.

Hodnoty, na výstupu se zobrazují v šedesátkové číselné soustavě. Pro Vaši práci můžete využít i zobrazení v desítkové číselné soustavě. Stačí jen pod výběrem provozů zakliknout možnost Desítková soustava.

Pro rychlejší práci je ideální si nejčastější filtry uložit a při dalším použití už jen stačí přednastavený filtr vybrat a změnit pouze rozsah dat. Jak si uložit vlastní filtr najdete zde.

Výstup můžete exportovat do excelu. Na pravé nahoře zvolte možnost TISK.


Zobrazí se Vám informace o tom, že Váš soubor je připraven ke stažení a potvrdíte volbou Stáhnout.

Soubor se Vám uloží v počítači do složky, kterou máte nastavenou jako výchozí pro stahované soubory. Poté už stažený excelový soubor můžete otevřít a pracovat s ním.


Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit