Jak zobrazit titul u zaměstnance?

Změněno dne Mon, 08 Feb 2021 v 10:42 AM

Někdy je žádoucí mít, před a za jménem zaměstnance, uvedený i titul. Tento titul se pak zobrazuje při tisku na oficiálních sestavách.


V okamžiku, kdy již máte v programu Alveno vytvořeného zaměstnance, tak k němu můžete vložit fotografii, dopsat podrobnější informace jako jsou tituly, poznámka, atd. 


V menu na levé straně zvolte Provozy. Do filtru na pravé straně zadejte jméno zaměstnance, kterého chcete editovat, nebo si jeho jméno vyhledejte v konkrétním provozu. Po kliknutí myší na tohoto zaměstnance se Vám otevře jeho detail.


Hned první sekcí jsou základní údaje, kde po najetí myší se aktivuje možnost upravit. 



V této části můžete opravit jak chybně zadané osobní číslo, chybně zadané jméno, zapsat poznámku a také vložit titul před a za jméno tohoto zaměstnance. 



Když údaje uložíte, tak se tituly budou tisknout i u jména na tiskových sestavách. 


V přehledu výkazů se zaměstnanci řadí abecedně podle příjmení. Pro lepší přehlednost si můžete zvolit, zda chcete i v tomto přehledu vidět jméno zaměstnance včetně titulů, či nikoliv. 


V sekci Výkazy je na pravé straně filtr a zde je zaškrtávací políčko s názvem "Zobrazit tituly". Pokud je zaškrtnuté, tak se v seznamu budou zaměstnanci zobrazovat i včetně titulů.












Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit